Hae kulutusluottoa heti käyttöösi 500 € - 50 000 € luottorajalla

Kilpailuta kulutusluotto ennen ottamista. Etsimme sinulle halvimman kulutusluoton täysin ilmaiseksi. Lähetä lainahakemus ja katso lainatarjouksista, mistä saat halvimman kulutusluoton.

Paljonko haluat lainaa?

20 000 €
8 vuotta
Kokonaiskuukausierä
265 €

Lainan kustannukset ja laina-aika vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Lainan määrä 2 000 - 20 000 €. Korkoprosentti alk. 8,96%. Todellinen vuosikorko 12,89%.

Euroloan Bank logo
Collector Bank logo
Bigbank logo
MyLendar logo
Euroloan Bank logo
Collector Bank logo
Bigbank logo
MyLendar logo

Lähetä hakemus

Täytä helppo ja nopea lainahakemus.

Lainahakemus

Käsittely

Lainahakemus käsitellään ja saat vastauksen 15 minuutissa.

Hakemuksen käsittely

Rahat tilillesi

Rahat maksetaan suoraan tilillesi tai sinulle avataan uusi kulutusluottotili.

Rahansiirto

Kulutusluotto – Joustavaa lainaa tilanteeseen kuin tilanteeseen

Lainanvälittäjän kautta haet joustavaa, luotettavaa ja nopeaa kulutusluottoa. Etsimme sinun tarpeisiisi sopivan kulutusluoton useiden pankkien valikoimista. Teemme yhteistyötä Suomen tärkeimpien pankkien kanssa, jotta löydämme juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun, edullisimmalla mahdollisella korolla. Kulutusluotolla toteutat pienemmät ja suuremmatkin haaveesi – vaikka lomamatkan, kodin sisustuksen uusimisen tai auton vaihdon.

Lainaa maksat takaisin juuri silloin kun sinulle sopii, itsellesi sopivissa kuukausierissä. Saat käyttöösi tietyn luottorajan ja voit nostaa lainaa sen puitteissa, juuri silloin kun koet sen tarpeelliseksi. Kulutusluotto on erinomainen apu arjen yllättäviin menoihin – tutustu ja hae joustoa elämään jo tänään!

Kulutusluoton hakeminen ja kilpailuttaminen on tehty sinulle todella helpoksi.

Voit hakea kulutusluottoa meidän kautta lainalaskurin avulla. Lainalaskuri etsii sinulle sopivan kulutusluoton, siihen syöttämiesi tietojen perusteella. Tiedämme kuinka tärkeää lainan nopea saanti on, varsinkin yllättävien maksujen, kuten sairastumisen kohdalla. Saat lainalaskurin avulla kulutusluoton tilillesi todella nopeasti – usein jo saman päivän aikana. Voit hakea kauttamme sekä pientä että suurta kulutusluottoa. Pankeilla on usein tarjolla pieniä, muutamien tuhansien lainoja sekä suurempia jopa kymmenien tuhansien eurojen kulutusluottoja.

Voit hakea kauttamme 500€ – 50,000€ kulutusluottoa. Hakiessasi lainaa kauttamme, sinun ei koskaan tarvitse perustella lainan käyttötarkoitusta – voit käyttää kulutusluoton juuri niin kuin haluat. Kaikki meidän lainalaskurilla tarjottavat kulutusluotot myönnetään ilman takaajia. Kyse on siis vakuudettomista lainoista, joihin et tarvitse takuuksi esim. autoa tai taloa.

Kulutusluoton hakeminen kauttamme on tehty vaivattomaksi. Sinun tarvitsee vain syöttää tiedot lainalaskuriin ja me hoidamme loput.

Lainatarjous jopa vartissa!

Saat lainatarjouksen sähköpostitse, kun olemme vertailleet pankkien tarjouksista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kaikki tapahtuu tietoturvallisesti – tiedot ovat vain meidän ja pankin nähtävillä. Asiantunteva, ystävällinen ja luotettava suomenkielinen asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Meillä on monen vuoden kokemus kulutusluotoista, joten ota rohkeasti yhteyttä tarvitessasi apua. Pyrimme vastaamaan asiakkaille yleensä jo 15 minuutin sisällä yhteydenotosta. Nopea palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää.

Lainanvälittäjän kanssa asioidessasi olet hyvissä käsissä. Toivottavasti löydät kauttamme tilanteeseesi sopivan rahoitusratkaisun useiden kilpailukykyisten kulutusluottojen valikoimasta.

Siirry lainalaskuriin sivun oikeassa ylälaidassa ja aloita unelmiesi kulutusluoton etsiminen, vaikka heti!